Chamsys MagicQ Mini Wing

Verhuurprijs: €45

De MagicQ Mini Wing is een lichte en draagbare USB control wing, waarmee de gebruiker fysieke playback controle heeft over zijn show. De Mini Wing is compatibel met Windows, OSX of Linux computers, gekoppeld aan de krachtige MagicQ software.

De Mini Wing werkt via een USB-verbinding voor stroom en data en verandert uw computer waarop de MagicQ-software draait in een krachtige motor voor het regelen van verlichting, video en LED's. De software is gratis en met de enkele DMX-uitgang van de Mini Wing en 64 universes die zijn ingeschakeld voor uitvoer via Ethernet, kunnen zelfs grote shows worden gerealiseerd met een kleine hoeveelheid ruimte en een bescheiden investering in computerapparatuur.

De MagicQ Mini Wing biedt een krachtige pc-gebaseerde wing-oplossing, ideaal voor theaters, clubs en locaties. Het biedt ook een kosteneffectieve back-upoplossing voor klanten met grotere MagicQ-consoles die verlichting, video en LED's regelen. Het combineert de kracht van de MagicQ software met echte faders en knoppen.
Chamsys MagicQ Mini Wing

Interesse in dit artikel?


Afspraak maken?

Wij bespreken samen met jou je event