Jem hazer pro

Verhuurprijs: €60

De JEM Hazer Pro is een hoogwaardige watergedragen haze machine ontworpen voor de veeleisende professionele markt. Het vermogen om in korte tijd uitzonderlijk fijne atmosferische nevel te produceren terwijl het op een laag geluidsniveau werkt, maakt het een ideale keuze voor middelgrote tot grote shows, theaters, studio's, clubs, bars, cruiseschepen, themaparken en meer.
Robuust maar klein en lichtgewicht, de JEM Hazer Pro is in staat om een ​​gelijkmatige, continue waas te verspreiden met superieure optische helderheid en reflectiviteit, de perfecte waas met kleine deeltjes om de sterk gedefinieerde lichtstralen van vandaag te benadrukken. De zeer efficiënte JEM C-Plus Haze-vloeistof is ontwikkeld voor de JEM Hazer Pro en een vol reservoir kan tot 65 uur bedrijfstijd opleveren voordat bijvullen nodig is.
De JEM Hazer Pro beschikt over een batterijgevoed automatisch uitschakelsysteem dat het spoorloze warmtewisselaarsysteem zuivert, waardoor verstopping wordt voorkomen, onderhoud wordt verminderd en de levensduur van het product wordt verlengd. Dankzij de robuuste besturingsopties kan de machine onafhankelijk, op afstand of met DMX met RDM-compatibiliteit worden bestuurd.
Jem hazer pro

Interesse in dit artikel?


Afspraak maken?

Wij bespreken samen met jou je event