Robe ledbeam 350

Verhuurprijs: €75

De grote broer van de Ledbeam 150 met meer punch en présence.
Met behoud van het spectaculaire zoombereik van 3,8° tot 60° en Robe's innovatieve lenscoatingtechnologie, die lenzen helderder en krasvrij houdt, er is een meer geavanceerde technologie toegevoegd. CPulse™, een zeer gerespecteerde controlesysteem voor pulsbreedtemodulatie, verwijdert elke flikkering van de camera op het scherm, waardoor de LEDBeam 350 bij uitstek geschikt is om te werken met de meest geavanceerde HD- en UHD-camera's.
Alle functies, inclusief snelle beweging, kleurmenging, zoom en controle van zijn kleinere zus (ledbeam 150), kunnen worden gehandhaafd via een compatibiliteitsmodus, wat betekent dat beide modellen naadloos samen met identiek gedrag op dezelfde rig kunnen worden gebruikt. De 12 x 40 W RGBW high power multichips bieden veel output of CMY-kleurmenging. De ledbeam bevat 66 voorgemengde kleuren en tonen, inclusief wit, voor een snelle, betrouwbare kleurselectie, terwijl ons systeem zorgt voor onmerkbare vervagingen naar zwart.
Door het geavanceerde koelsysteem en de nieuwe supersoepele zoomstappenmotoren, de wolfraamlampemulatie voor 2500W-lampen en een variabele CTO van 2.700K tot 8.000K is het uitzonderlijk stil, waardoor het armatuur ideaal is voor theatergebruik.
De Ledbeam 350 biedt een straal van het type Fresnel-Wash voor gladdere randen en betere kleurhomogenisatie.
Robe ledbeam 350
Robe Spiider LED wash-beam

Interesse in dit artikel?


Afspraak maken?

Wij bespreken samen met jou je event