ELC DMX node 8GB

Verhuurprijs: €70

DLN8GBXSL - 8 volledig programmeerbare DMX-poorten en een dubbele Gigabit-poortswitch voor slave-gebruik naar dmXLAN-switch GBx.
Biedt gegevenssplitsing, samenvoeging, softpatching en back-up indien geprogrammeerd met behulp van ELC's dmXLAN-software. Alle DMX-poorten zijn volledig geïsoleerd.

Elke DMX-poort heeft een RGB LED-indicator die kan worden geprogrammeerd via de dmXLAN-software. De output van de DMX-poorten wordt continu gemeten en gedetecteerde veranderingen en fouten verschijnen op het scherm van het knooppunt en in dmXLAN.

De DLN8GBXSL kan alleen worden gebruikt als slave op de dmXLAN-switch GBx 10 of dmXLAN-switch GBx 18. De DMX-poorten kunnen worden geconfigureerd via de gebruikersinterface van de switch of met de dmXLAN-software. Er kunnen maximaal 15 van deze slave-units op de switch worden aangesloten, waardoor u een systeemrek krijgt met 120 volledig programmeerbare DMX / RDM-poorten.

Met het ELC Lighting dmXLAN nodeGBx-systeem kunt u uw DMX-systeem volledig overbodig maken door simpelweg het einde van uw DMX-run terug te voeren naar een nodeGBx. Door deze poort eenvoudig in te stellen als een DMX-back-up poort, zorgt u voor een soepele overname in geval van een storing in de DMX-run.

Het nodeGBx-systeem is in staat om in geval van storing extreem snelle overnames te doen. Er zijn vrijwel geen storingen te zien op de lichtinstallatie. In het geval van een DMX-kabelbreuk of het loskoppelen, neemt de back-up poort het over
ELC DMX node 8GB

Interesse in dit artikel?


Afspraak maken?

Wij bespreken samen met jou je event