Nieuws


Personeelsfeest Diegem

Voor een "disco" personeelsfeest te Diegem was onze spiegelbol van 1m de ideale eyecatcher.

Lichtwandeling Meerbeek

Dankzij de verschillende lichtinstallaties stond Meerbeek letterlijk in de spotlight. De inwoners zagen tijdens deze donkere periode hun dorp in een ander daglicht.

Het Zesde Metaal op tour

Devents op tour doorheen België en Nederland. Design WOW, programmatie en operator devents.

Egmont lichtfestival

Van 23-25 februari was Zottegem in de ban van het Egmont Lichtfestival. Dit lichtfestival stond in het teken van het lumineuze verhaal van graaf Egmont. In samenwerking met Studio Sandy, beam inc en WOW (with other words) konden de Zottegemenaren genieten van een mooi verlicht lichtparcour doorheen de stad.

Admiral Freebee

Admiral Freebee speelde "Admiral Freebee 2003" in een uitverkochte AB te Brussel. WOW (with other words) maakte het lichtdesign. Steven K. (operator devents) programmeerde de show. Binnenkort is Admiral Freebee nog te zien in Trix, Wilde Westen, Cactus en het Depot.

Leuven countdown

De Oude Markt van Leuven was weer helemaal vol gelopen om af te tellen naar het nieuwe jaar. Samen met deze 10000 feestvierders zette we het nieuwe jaar goed in.

Kortenberg Klinkt

Het thema van de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Kortenberg was dit jaar "disco". Onze spiegelballen waren uiteraard de ideale decoratie om GC Colomba in te kleden.

Kerst @ park Zaventem

Voor de gemeente Zaventem mochten we heel het park uitlichten met centraal het "Oude Gemeentehuis". Hier vond elk uur een lichtspektakel plaats onder begeleiding van het lokale koor. Afwisselend zong het kinderkoor aan de andere kant van het park waar we een speelse sfeer creëerden. Op de gezellige Kerstmarkt konden de bezoekers dan weer terecht voor een drankje(s) en hapjes.

Bedrijfsevent Phizer

In opdracht van you make me smile kregen we het vertrouwen om de Hi site te Grimbergen om te bouwen tot een plenair gedeelte. Na het "serieuze" werk konden 300 werknemers genieten van coverband Mother Mercury die onthuld werd met ons kabuki systeem.

Mechelen houdt je warm

In teken van "Mechelen houdt je warm" hebben we voor stad Mechelen het Tivoli park uitgelicht. Bezoekers konden centraal genieten van vuuracts. Devents lichtte de omgeving uit waaronder het kasteel, bos, paden, bomen, ...

Thaikonnektion

Jaarlijks organiseert Thaiko gym een kick & thaiboks gala. Naast het uitlichten van de boksring stonden we in om het spektakel gehalte op te krikken. We voorzagen alsook live beelden op groot scherm.

Vacature

Wij zijn op zoek naar extra versterking. Gaande van een magazijnier, tot lichttechniekers, operators, freelancers... Heb je interesse kom gerust eens langs op de koffie.

Bart Peeters en de Ideale mannen

Bart Peeters en de Ideale Mannen waren de mysterieuze artiesten die op zaterdag 14 oktober het nieuwe cultuurseizoen in De Gam mocht aftrappen.

klimaat conferentie #roadto2030

Onder leiding van Sylvester verzorgden we de techniek (video & belichting) in concertzaal Het Depot te Leuven.

Personeelsfeest SD Worx

Studio Manhattan te Leuven was het perfecte decor voor SD Worx om er hun personeelsfeest te organiseren.
Onze nieuwe spiegelbol met een diameter van 1m was de eye-catcher boven het danspodium en gaf het thema "Barbie" een extra touch. Dankzij dj Fill Flame stond die dansvloer nooit stil.

The pink Gala

Voor De Munt / La Monnaie te Brussel mochten we instaan voor de gehele audio visuele productie tijdens het gala diner: The Pink Gala. We lichtten niet enkel het galadiner uit maar ook de andere ruimtes gaande van de inkom tot en met de lift...

Studentenwelkom Leuven

Met 8000 bezoekers was de Studentenwelkom (the original) een groot succes. De Oude Markt van Leuven was volgelopen om volgende artiesten te aanschouwen: Pauline, Voltage, Partyshakers ft Violinvasion, Luna & Lenthe,... Onze Robe mega pointen en Chauvet colorado Q40 panels maakten het feest helemaal compleet.

Rainpharma wonderdays

Tijdens de presentatie van de nieuwe rainpharma producten werden kosten noch moeite gespaard om een mooie productvoorstelling aan te bieden aan de verkooppunten. Devents verzorgde naast de techniek van de livestream ook enkele extra special effects...

E-rena op Pukkelpop

De UCLL voorzag een gloednieuwe tent op Pukkelpop. Geen gewone muziek in deze tent, wel heel wat aandacht voor technologische snufjes. 3 Dagen stonden in het teken van gaming, talks, E-sports, podcasts, AI-experimenten, chat GPT en "e-muziek".

Personeelsfeest CM Brussel

Om hun medewerkers te bedanken, organiseerde de Christelijke Mutualiteit te Brussel een personeelsfeest.
I.o.v. 4ears hebben we de ruimte uitgelicht in hun bedrijfskleur en plaatsten we een lichtset op maat van de ruimte.

Epson EB-PU2213B 13000 ansi lumen laser projector

De Epson EB-PU2213B is een krachtige laserprojector met een helderheid van 13000 ANSI lumen, wat zorgt voor een indrukwekkende weergave, zelfs in goed verlichte ruimtes. Met zijn laserlichtbron biedt hij een lange levensduur en betrouwbare prestaties. De projector heeft een native resolutie van Full HD, wat zorgt voor scherpe en gedetailleerde beelden. Met de ingebouwde draadloze connectiviteit kunnen gebruikers eenvoudig apparaten verbinden en presentaties draadloos delen. Dankzij de veelzijdige aansluitmogelijkheden en de mogelijkheid om beelden vanaf USB-opslagapparaten weer te geven, is de Epson EB-PU2213B een betrouwbare en flexibele keuze voor presentaties en evenementen.

Joji @ AFAS live (NL)

Op dinsdag 22 augustus presenteert Joji zijn nieuwe album met een liveshow in AFAS Live.
Devents bouwde hun tourset (iov 4ears) met o.a. 36 Robe Mega pointen, 84 Robe ledbeams 350, 4x Robe TX1, 2x Robe robospot & 2x Robe BMFL...

25 jaar 't Hof van Commerce

'En in Izzegem' is 25 geworden. Wat een verjaardagsfeest. 2 legendarische shows met een geweldig publiek op het Nelson Mandelaplein te Kortrijk.
Design: WOW / programmatie & operator Dorian Stevens

Pop@Park Zaventem

In ons eigenste Zaventem vindt jaarlijks Pop@park plaats. Op 5 min rijden en met ons nieuw pre-rig systeem waren we zeer snel op -en afgebouwd.
Klaar om K3, Willy Sommers, Margriet Hermans, 2 Fabiola & Pat krimson te ontvangen.

Pukkelpop 2023

Ook dit jaar waren we weer van de partij op Pukkelpop. Maar liefst 46 acts hebben we technisch begeleid (ism vdb-pa) in de Club & de lift.
Daarnaast speelde we met Blackbox revelation in de Dance hall met Brihang in de Club en voorzagen we de tourset van Zwangere Guy op de mainstage.

Zomer tour Tamino

Tijdens zijn Europese tour deed Tamino 3 optredens in de Benelux. Devents leverde de vloerset op o.a. op Rock Werchter (the Barn), Cactus festival, Lowlands (NL)... Deze set bestond uit een groot aantal Robe ledbeams 350's, GLP X4 bars, Luxibel B-blinders.

M-idzomer Leuven

In de tuin van het M-museum te Leuven streken weer enkele topartiesten neer, waaronder: Daan, Jose Gonzales, Suzanne Vega, Marble sounds, Zimmerman, Kapitein Winokio...Niet alleen de muziek maar ook de gezellige sfeer en het museum zelf maakten er een onvergetelijk weekend van.

Het Groot Verlof Leuven

Naar jaarlijkse traditie hadden we weer het genoegen om de belichting op de Oude Markt alsook op de Grote te Markt in Leuven te verzorgen met als hoogtepunt de thuismatch van Selah Sue.

Rock Zottegem

Met deze nationele en internationale headliners had rock Zottegem weer een geweldige affiche. In combinatie met het goede weer werden de verwachtingen overtroffen!
2 door cinema club, Zwangere Guy, Bart Peeters, The Waterboys, Soulfly, Camillie, K's Choice, Wolfmother, Goldband, ...

Genk on stage

100.000 Bezoekers verspreid over 3 hete dagen bezochten het jaarljkse Genk On Stage.
Wij mochten o.a. volgende bands in goede banen leiden op de Mainstage & het Hete Kolen plein: Noordkaap, Daan, Pommelien Thijs, Cleymans en van Geel, Sylver Live, Like me,...

Infosessie Vincent Vanquickenborne

Minister van justitie Vincent Van Quickenborne gaf een infosessie aan Leuvense studenten betreft de zaak Sanda Dia. De KU Leuven vroeg ons in te staan voor de geluidsversterking met de nodige draadloze micro's.

Gladiolen

Galdiolen, onze jaarlijkse traditie tijdens het Pinksterweekend slaagt er weer in om een geweldige line up te verwezelijken. Dankzij Merol, Blackbox Revelation, Blackwave, Coely, Regi Live, Xink,... was het festival uitverkocht. Devents verzorgde de techniek i.s.m. 4ears op de Mars Mainstage.

Clamotte Rock

We bouwden een prolyte ground support om het podium volledig tot zijn recht te laten komen. Guano apes, Channel zero, Sons, Noordkaap, Tourist le MC, ... gaven een topshow!
Robe TX1 PosiProfile

Robe TX1 PosiProfile: de nieuwe Robe T1

De TX1 PosiProfile (de nieuwe Robe T1) overbrugt de kloof tussen handmatige en volledig geautomatiseerde armaturen en combineert beide werelden in één revolutionair armatuur.

Ontworpen om te werken als een volwaardige movinghead of als een statisch maar verplaatsbaar profiel, maakt het unieke TX1 PosiProfile™ positionering en bediening mogelijk in extreem kleine ruimtes waar de toegang van de bemanning problematisch is of bewegingsopties ernstig beperkt of niet vereist zijn.

29 years Fuse

Fuse vierde hun 29 jarige verjaardag onder het zuid station te Brussel. Devents verzorgde de belichting in de Techno en de House room.

Tamino Vorst Nationaal

Tamino eindigde zijn Europese tournee in Vorst Nationaal en Zenith Parijs. Wij verzorgden naast de tourset ook de volledige licht en video productie te Brussel en Parijs.

Taylor Hawkins Tribute

1 jaar na het plotse overlijden van Taylor Hawkins brengt Studio Brussel eerbetoon aan de iconische drummer van Foo Fighters. 100 drummers en Black Box Revelation spelen samen 'My Hero'. In het Antwerps Sportpaleis, de plek waar hij voor het laatst in België optrad. Check de indrukwekkende videoclip via het YouTube-kanaal van Studio Brussel.

MAC Aura XIP

De Mac Aura XIP is perfect voor een breed scala aan concert- en tourproducties. Hij is uitgerust met een slim, outdoor ontwerp voor festivals en evenementen, terwijl het nog steeds stil en licht genoeg is voor theater, televisie, bedrijfsevenementen en meer.

ALDOUS HARDING Cirque Royal Brussel

Aldous Harding kwam naar Brussel. Met o.a. onze nieuwe Martin Aura XIP creëerde we een lichtshow op maat.

Afspraak maken?

Wij bespreken samen met jou je event