Nieuws


Joji @ AFAS live (NL)

Op dinsdag 22 augustus presenteert Joji zijn nieuwe album met een liveshow in AFAS Live.
Devents bouwde hun tourset (iov 4ears) met o.a. 36 Robe Mega pointen, 84 Robe ledbeams 350, 4x Robe TX1, 2x Robe robospot & 2x Robe BMFL...

25 jaar 't Hof van Commerce

'En in Izzegem' is 25 geworden. Wat een verjaardagsfeest. 2 legendarische shows met een geweldig publiek op het Nelson Mandelaplein te Kortrijk.
Design: WOW / programmatie & operator Dorian Stevens

Pop@Park Zaventem

In ons eigenste Zaventem vindt jaarlijks Pop@park plaats. Op 5 min rijden en met ons nieuw pre-rig systeem waren we zeer snel op -en afgebouwd.
Klaar om K3, Willy Sommers, Margriet Hermans, 2 Fabiola & Pat krimson te ontvangen.

Pukkelpop 2023

Ook dit jaar waren we weer van de partij op Pukkelpop. Maar liefst 46 acts hebben we technisch begeleid (ism vdb-pa) in de Club & de lift.
Daarnaast speelde we met Blackbox revelation in de Dance hall met Brihang in de Club en voorzagen we de tourset van Zwangere Guy op de mainstage.

Zomer tour Tamino

Tijdens zijn Europese tour deed Tamino 3 optredens in de Benelux. Devents leverde de vloerset op o.a. op Rock Werchter (the Barn), Cactus festival, Lowlands (NL)... Deze set bestond uit een groot aantal Robe ledbeams 350's, GLP X4 bars, Luxibel B-blinders.

M-idzomer Leuven

In de tuin van het M-museum te Leuven streken weer enkele topartiesten neer, waaronder: Daan, Jose Gonzales, Suzanne Vega, Marble sounds, Zimmerman, Kapitein Winokio...Niet alleen de muziek maar ook de gezellige sfeer en het museum zelf maakten er een onvergetelijk weekend van.

Het Groot Verlof Leuven

Naar jaarlijkse traditie hadden we weer het genoegen om de belichting op de Oude Markt alsook op de Grote te Markt in Leuven te verzorgen met als hoogtepunt de thuismatch van Selah Sue.

Rock Zottegem

Met deze nationele en internationale headliners had rock Zottegem weer een geweldige affiche. In combinatie met het goede weer werden de verwachtingen overtroffen!
2 door cinema club, Zwangere Guy, Bart Peeters, The Waterboys, Soulfly, Camillie, K's Choice, Wolfmother, Goldband, ...

Genk on stage

100.000 Bezoekers verspreid over 3 hete dagen bezochten het jaarljkse Genk On Stage.
Wij mochten o.a. volgende bands in goede banen leiden op de Mainstage & het Hete Kolen plein: Noordkaap, Daan, Pommelien Thijs, Cleymans en van Geel, Sylver Live, Like me,...

Infosessie Vincent Vanquickenborne

Minister van justitie Vincent Van Quickenborne gaf een infosessie aan Leuvense studenten betreft de zaak Sanda Dia. De KU Leuven vroeg ons in te staan voor de geluidsversterking met de nodige draadloze micro's.

Gladiolen

Galdiolen, onze jaarlijkse traditie tijdens het Pinksterweekend slaagt er weer in om een geweldige line up te verwezelijken. Dankzij Merol, Blackbox Revelation, Blackwave, Coely, Regi Live, Xink,... was het festival uitverkocht. Devents verzorgde de techniek i.s.m. 4ears op de Mars Mainstage.

Clamotte Rock

We bouwden een prolyte ground support om het podium volledig tot zijn recht te laten komen. Guano apes, Channel zero, Sons, Noordkaap, Tourist le MC, ... gaven een topshow!
Robe TX1 PosiProfile

Robe TX1 PosiProfile: de nieuwe Robe T1

De TX1 PosiProfile (de nieuwe Robe T1) overbrugt de kloof tussen handmatige en volledig geautomatiseerde armaturen en combineert beide werelden in één revolutionair armatuur.

Ontworpen om te werken als een volwaardige movinghead of als een statisch maar verplaatsbaar profiel, maakt het unieke TX1 PosiProfile™ positionering en bediening mogelijk in extreem kleine ruimtes waar de toegang van de bemanning problematisch is of bewegingsopties ernstig beperkt of niet vereist zijn.

29 years Fuse

Fuse vierde hun 29 jarige verjaardag onder het zuid station te Brussel. Devents verzorgde de belichting in de Techno en de House room.

Tamino Vorst Nationaal

Tamino eindigde zijn Europese tournee in Vorst Nationaal en Zenith Parijs. Wij verzorgden naast de tourset ook de volledige licht en video productie te Brussel en Parijs.

Taylor Hawkins Tribute

1 jaar na het plotse overlijden van Taylor Hawkins brengt Studio Brussel eerbetoon aan de iconische drummer van Foo Fighters. 100 drummers en Black Box Revelation spelen samen 'My Hero'. In het Antwerps Sportpaleis, de plek waar hij voor het laatst in België optrad. Check de indrukwekkende videoclip via het YouTube-kanaal van Studio Brussel.

MAC Aura XIP

De Mac Aura XIP is perfect voor een breed scala aan concert- en tourproducties. Hij is uitgerust met een slim, outdoor ontwerp voor festivals en evenementen, terwijl het nog steeds stil en licht genoeg is voor theater, televisie, bedrijfsevenementen en meer.

ALDOUS HARDING Cirque Royal Brussel

Aldous Harding kwam naar Brussel. Met o.a. onze nieuwe Martin Aura XIP creëerde we een lichtshow op maat.

Afspraak maken?

Wij bespreken samen met jou je event