Over ons

Devents verhuurt licht, geluid en video voor allerlei soorten gelegenheden: concerten, festivals, bruiloften, beurzen, … En dit aan muziekbands, bedrijven en particulieren. We zijn gevestigd te Zaventem, tussen Leuven en Brussel maar gaan mee op tour over heel de wereld.

We zijn gespecialiseerd in de totale inrichting van een event met audiovisueel materiaal (totaalproducties). Maar ook losse verhuur is mogelijk. Zowel op korte als lange termijn.

In ons uitgebreid aanbod vindt u enkel A-merkapparatuur. U kan bovendien rekenen op een transparante kostenstructuur en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

INTAKE-GESPREK

Tijdens een uitgebreid intakegesprek overlopen we uw wensen, noden en budget i.f.v. het geplande event.

LOCATIEBEZOEK

Net zoals onze licht- en geluidsinstallaties is ook iedere locatie uniek. Ter plaatse vergaren we de nodige info om tot een creatief idee te komen.

3D-PLAN

Via een 3D-plan krijgt u vooraf al een levensecht beeld van uw event. Zo kan u beter inschatten of er nog aanpassingen nodig zijn. Tegelijkertijd geeft het plan ons de nodige info om het evenement feilloos te laten verlopen (stroomverbruik, materiaallijst, maximale gewicht, ...).

INKLEDING EVENEMENT

Ten slotte brengen wij het 3D-plan tot leven. Dit doen we op een professionele manier. En enkel met de beste kwaliteit (A-merken). #WEDRESSYOURPUBLICADDRESS

Hulp nodig bij de volledige inrichting van uw event met audiovisueel materiaal?

Of bent u op zoek naar een specifieke eyecatcher of materiaal (discobar, lichtslinger, luster, …)


Afspraak maken?

Wij bespreken samen met jou je event