Licht, geluid of video nodig voor uw  live event?


festivals

Met ons ruim aanbod van kwalitatief audiovisueel materiaal voldoen we aan alle riders en technische fiches.
Onze ervaren technici hebben de nodige knowhow om bands bij te staan met de nieuwste technologieën.
(foto: Groot Verlof, Oude Markt Leuven)

concerten

#wedressyourpublicaddress: een slogan op ons lijf geschreven. We kleden graag jouw PA/concert in. Van basic lichtsets tot grote shows met de laatste nieuwe snufjes.
(foto: Joji, Afas Live Amsterdam)


Party's

In functie van uw budget maken wij een design naar uw wensen.
Heeft u een specifiek thema dan is ons decoratief materiaal een meerwaarde voor uw party!
(foto: Infinity party Kortenberg)

Dance events

Onze lichtshows zijn afgestemd op de muziek en tillen de totaal beleving naar een hoger niveau. Een combinatie met special effects maken we de show compleet.
Ons uitgebreid aanbod en creativiteit resulteert in een origineel resultaat.
(foto: Leuven countdown)

Dansshows

Organiseert u een dans -of turnshow... dan kan devents in staan voor de "show". Dit kan gaan van het volgen van een draaiboek, tot een voorgeprogrammeerde show. In onze studio heeft u een prefect beeld van hoe we jouw show zullen verwezelijken.
(Foto: dansshow Danserie, Brabanhal Leuven)

special events

Hoe specialer hoe liever! Geen uitdaging is te groot. Met onze know how kiezen we het juiste materiaal uit onze ruime stock.
(foto: Taylor Hawkins Tribute in het sportpaleis i.o.v. Studio Brussel)

sport evenementen

Wil je het spektakelgehalte van je sportevent opkrikken of verdienen de atleten ook om in de spotlight te staan? Dan kan je hiervoor bij devents terecht. Soms volstaat een geluidsinstallatie om jouw sportevenement in goede banen te leiden. (foto: Thaikonnektion, kick -en thaiboks wedstrijd)

Alternatief vuurwerk

Er zijn verschillende redenen waarom vuurwerk verboden wordt. Daarom heeft devents enkele alternatieven in de aanbieding. In & outdoor laser -en/of licht shows zijn het meest voor de hand liggend. Deze kunnen aangevuld worden met muziek en special effects. Deze veilige combinatie resulteert in een spectaculaire show voor jouw bezoekers. (foto: KNAL festival Leuven)

theater

Devents kan de totale productie van uw theater op zich nemen. Ook voor de losse verhuur van licht -en geluidsmateriaal kan je bij ons terecht. Met onze led verlichting hoef je je geen zorgen te maken over het stroomverbruik.
(foto: Cirkl festival, Leuven)

Licht, geluid of video nodig voor uw live event?


Afspraak maken?

Wij bespreken samen met jou je event